nl

Mercedes bestelwagens

Nieuwe of tweedehands bestelwagens?

Naast personenwagens, kan je ook bij ons terecht voor Mercedes-Benz bestelwagens. Ghistelinck biedt zowel nieuwe als tweedehands voertuigen  op maat van jouw beroepsactiviteit. Zo kunnen we je bestelwagen ombouwen en inrichten zoals jij dat wenst. Ook verhuur en herstellingen behoren tot onze uitgebreide service.

Zoveel wensen, zoveel voertuigen

De Mercedes-Benz bedrijfswagens zijn afgestemd op professioneel gebruik voor verschillende sectoren en terreinen. Wat je ook zoekt in een bestelwagen, wij hebben het! Kies je voor flexibiliteit, dan zit je bv. goed met de Sprinter of zijn kleine broer Citan.
De V-klasse biedt dan weer een zee aan ruimte, terwijl de Vito focust op laadvermogen.

Bedrijfsvervoer zonder zorgen

De eisen voor een professioneel voertuig liggen hoog. Onze Mercedes bestelwagens worden vaak zwaar belast en moeten 24 uur per dag beschikbaar zijn. Regelmatig onderhoud en snelle herstellingen zijn dus essentieel. Precies die service krijg je met een onderhoudscontract. Zo kan je elke dag weer zonder zorgen de weg op.

#WeArePro

Ghistelinck is een officieel Van ProCenter. Van Pro is een Europees project dat dealers van bestelwagens erkent als professionele dealer in het Mercedes-Benz netwerk. Ghistelinck is de derde in België die dit certificaat verdient!

Meer weten?

Kom gerust eens langs in een van onze filialen en maak een testrit met een Mercedes bestelwagen. Je kunt ons natuurlijk ook altijd online contacteren. We staan steeds tot je dienst.