nl

A-Klasse

A vooraan
  • A vooraan
  • A achteraan
  • A interieur
  • A dashboard
  • A 45AMG

A-Klasse

Past precies in uw leven!

Atletisch op het eerste gezicht en op elke meter: De nieuwe generatie A-klasse levert de prestaties die zijn uiterlijk laat vermoeden. De nieuwe generatie A-klasse heeft een uitgesproken voorwaartse drang: van de agressieve voorschort over de gespannen zijlijn tot aan de nog opvallendere achterkant, optioneel met lichten met full ledtechnologie.

Het design van de nieuwe generatie A-Klasse is jong en modern en uit zich nog expressiever met de facelift: met een krachtige voor- en achterschort, drie verschillende uitvoeringen en drie optionele design-pakketten en aantrekkelijke materialen, kleuren en nieuwe lichtmetalen velgen.

Natacha Glorieux

Esthetiek La Perla (Zulte)

Waarom Ghistelinck?

Wat mijn woon-, werkverkeer betreft, passeer ik dus elke dag tweemaal langs jullie vestiging in Waregem. Elke dag trekt de garage ook mijn aandacht: nieuwe modellen, evenementen (en dat zijn er heel wat: niet zelden brandt er ’s avonds laat nog licht omdat er ‘weer eens iets te doen is bij Gistelinck’); en nu zeker ook met het reclamebord op de Watertoren. 
Bovendien zijn o.a. twee klanten en tevens goede vrienden van mij, nl. mevrouw Vandamme Chris en meneer Bekaert Harry ook klant bij Ghistelinck waardoor ook al eens over mooie wagens en service wordt gesproken. 
Bij de plannen voor een aankoop werd ook het feit dat de garage ‘op mijn baan ligt’, als doorslaggevende factor gezien wat verder onderhoud van de wagen betreft, gezien ik mijn auto altijd graag laat verzorgen in de garage van aankoop, dit met het oog op het later kwaliteitsvol afleveren van een perfect onderhouden tweedehandswagen (opvolging onderhoud + originele wisselstukken).

Waarom MB?

Mijn papa heeft altijd graag wagens van het merk Mercedes gezien maar tot op heden heeft hij er nog geen aangekocht, misschien komt dit nog.  Als jong meisje reeds, deelde ik zijn smaak maar als ik heel eerlijk ben, vond ik dat MB wat kleine wagens betreft, de laatste jaren esthetisch niet zo goed scoorde.  Nu met de nieuwe vormgeving van de A-klasse, zitten ze echt weer in de lift!
Een andere beweegreden is dat ik heel vaak de GLA's van de spelers van Zulte-Waregem opmerkte en zo ook de gewone A-klasse meer en meer begon te appreciëren!

Waarom A-Klasse?

Mijn partner is doorgaans chauffeur bij ons.  Ook professioneel is hij heel vaak op de baan.  Zijn wagen is ook zowat het uithangbord van zijn zaak (Visueel Media ~allerhande drukwerk).  Ik was dus op zoek naar een tweede wagen, enkel voor woon-, werkverkeer en om af en toe een kleine boodschap te doen. 

Kernwoorden bij denken aan wagen:

Sportief, comfortabel en ruim, veilig, vinnig en klassevol!
Nog een slotopmerking: ik ben heel tevreden over mijn aankoop én over de gekregen service van verkoper Glenn (een prima aanwinst voor Ghistelinck)!