nl

C-Klasse

C-Klasse Cabrio
  • C-Klasse Cabrio
  • C-Klasse Cabrio
  • C-Klasse Cabrio
  • C-Klasse Cabrio

C-Klasse Cabrio

Design – Verruimend, adembenemend.

De nieuwe C-Klasse Cabrio - expressief sportief.
Elke uitvoering van de nieuwe C-Klasse Cabrio past bij een eigen levensstijl:vrijheidslievend, actief, vooruitstrevend.De spannende lijnen en de gespierde oppervlakken van de nieuwe C-Klasse Cabrio benadrukken zijn adembenemende stijl.Het sportief vormgegeven en comfortabele interieur, dat plaats biedt voor vier personen, maakt indruk door edele materialen en details.

De nieuwe C-Klasse Cabrio accelereert meteen: Het diamantrooster is het exclusieve statement voor briljante rijdynamiek. Op de motorkap lopen opvallende designlijnen in één enkele richting: naar voren. Naar de grote luchtinlaten, de fascinerende High Performance led-koplampen en de het opvallende rooster met 1 lamel en de centrale ster die het design volledig maakt.

Een interieur als een uitnodiging: instappen, inademen, zich vrij voelen. Sportzetels in integraallook, een lage zitpositie en de pure openluchtbeleving doen de emotionaliteit en de intensiteit met elke kilometer stijgen. Perfect op elkaar afgestemde materialen en kleuren stralen sportieve lifestyle uit. 

 

C160 Break "AMG Sport Edition"

Stimuleert uw zintuigen.

De speciale reeks C-Klasse Break AMG Sport Edition omvat volgende uitrusting:

Design Pack
AMG Line Interieur/Exterier
LED-koplampen

Professional Pack
Metaalkleur
Garmin MAP PILOT
Actieve parkeerassistent inclusief PARKTRONIC
TEMPOMAT
Elektrische kofferklep EASY-PACK

Comfort Pack
Zitcomfortpakket  
Spiegelpakket 
Zetelverwarming voor de bestuurder en voorpassagier

Opbergpakket

Warmtewerend, donkergetint glas

Voor meer info over deze wagen : http://mercedes-conditions.be/nl-BE/c-klasse_break/promo

 

C-Klasse Coupé

Perfect vormgegeven en meeslepend. Absoluut zonder beperkingen.

Deze nieuwe Mercedes-Benz C-Klasse Coupé doet hoofden draaien. Met zijn prachtige look verovert hij op een ingetogen manier de straten en de harten van de mensen. Het exterieur heeft toonaangevende accenten meegekregen die vooral het expressief karakter van de nieuwe Mercedes-Benz C-Klasse Coupé in de verf zetten. Het vertrouwde versmelt met het innovatieve tot een onmiskenbare look, die meteen aanspreekt. Ook zijn hoogwaardig interieur doet uw hart sneller kloppen. 

 

 

mercedes-benz-Classe C

C-Klasse Berline

De nieuwe C-klasse heeft merkbaar meer klasse.

De aerodynamische vormgeving buigt de luchtstroom op elegante wijze af, waardoor de weerstand wordt verminderd waardoor de nieuwe C-Klasse een heel nieuwe betekenis geeft aan vooruitgang. Het onderstel kan optioneel met een volledig automatische luchtvering worden uitgerust, die de kracht intelligent en goed gedoseerd op de weg overbrengt. De motoren zorgen voor een krachtige, efficiënte aandrijving. Sportief, dynamisch. De nieuwe C-Klasse.

 

 

mercedes-benz-c-klasse-s205_Break_02_1920x1200_04-2015

C-Klasse Break

Elegant en opvallend.

In een design dat meeslepend is en u niet meer loslaat is de C-Klasse break een opvallende verschijning. 
De C-Klasse geeft je  ruimte die nog meer vrijheid biedt aan uw wensen, laat staan  zijn genereuze karakter.  
Het samenspel van lijnen en randen en van holle en bolle oppervlakken creëert een levendig spanningsveld rondom de hele auto.

Stefan Steenkiste

Firma Unilin

Waarom Ghistelinck?

Het bedrijf Unilin waar ik werkzaam ben heeft gekozen voor een solide partner voor het leveren van de bedrijfsvoertuigen van alle personeelsleden. Een firma uit de regio met een groot klantenbestand en 65 jaar bewezen ervaring. De service en dienstverlening bij Ghistelinck zijn niet te evenaren. Het zit vaak in kleine details maar een warm onthaal, correcte afhandeling en opvolging maken voor mij echt het verschil. Ik voel me als klant zeer gewaardeerd. 

Waarom MB?

Als bedrijfswagen werd door Unilin bewust gekozen voor Mercedez-Benz. Het merk staat voor zakelijk en representatief rijden en geeft een gunstige fiscale bijtelling. Het gunstig brandstofverbuik en een verlaagde CO2-uitstoot lagen mee aan de basis van de keuze voor Mercedez-Benz.

Waarom C-klasse?

Als vader van drie jonge (12, 10 en 7) kinderen maar rasechte autoliefhebber was de keuze voor een C-break snel gemaakt. Met een aanzienlijk grote kofferruimte, comfort en een sportieve motorisatie is dit voor ons de ideale gezinswagen. De look en de opties spraken me meteen aan van zodra ik de wagen zag. De radio en het ingebouwd navigatiesysteem zijn voor de kinderen leuke extraatjes. 

Kernwoorden bij denken aan wagen:

Design, prestaties, imago, degelijkheid