nl

CLA-Klasse

CLA rechtsvoor
  • CLA rechtsvoor
  • CLA achter
  • CLA linksvoor
  • CLA zetels
  • CLA interieur

CLA-Klasse 

De nieuwe Cla, Bad boy in good shape.

De veelzeggende, sportieve stijl in combinatie met de imposante motorkap met twee powerdomes  wordt benadrukt door de typerende rondingen van een coupé. Het spannende silhouet, de standaard diamond grille en het met fraaie chroomelementen verfijnde interieur zijn de kenmerken voor deze athleet met gevoel voor esthetiek.   

 

 

CLA shooting brake, devantCLA Shooting Brake

Sportief design gecombineerd met een veelzeggende, expressief-sportieve voorzijde geeft de CLA Shooting Brake een energieke, zelfzekere look die gedomineerd wordt door de gecontoureerde motorkap. Typisch voor de CLA Shooting Brake zijn de spannende naar achter lopende daklijn en de atletische achterzijde met sterk gewelfde achterklep. Zijn markante lijnen creëren in wisselwerking met de licht gewelfde vlakken de unieke, fascinerende lichteffecten van de nieuwe vormtaal van Mercedes-Benz.

Stijlvolle sportiviteit, overgedragen in een adembenemend interieurdesign: hoogwaardige materialen en eersteklas verwerking creëren in de CLA Shooting Brake een sfeer van modern geïnterpreteerde luxe.

Ümit Aksoy

Delaware Consulting

Waarom Ghistelinck?

Commerciële insteek en flexibiliteit van de sales rep bij m’n keuze van een nieuwe wagen was doorslaggevend.
Bovendien is er een hoogstaande service bij dienst na verkoop.

Waarom MB?

MB staat voor topklasse, veiligheid en kwaliteit als merk.

Waarom CLA?

Jeugdigheid (atypisch vergeleken met de vroegere modellen zoals vroeger MB was gekend bij het breed publiek). Verder is rijcomfort een differentiator gezien ik sales manager ben en dagelijks veel op de baan onderweg naar klantenafspraken. M’n wagen is zo goed als m’n tweede kantoor.

Kernwoorden bij denken aan wagen:

Elegantie en veel rijplezier.