nl

Mercedes oldtimers

Specialist in Mercedes oldtimers
  • Specialist in Mercedes oldtimers

Service op maat van de classics

Mercedes-oldtimers zijn uniek. Zo uniek, dat het soms moeilijk is om een gespecialiseerde monteur te vinden. Bij Ghistelinck staan altijd de juiste vakmensen klaar. Wij zijn echte liefhebbers van stijlvolle wagens en van de tijdloze schoonheid & kwaliteit waarvoor Mercedes-Benz al 125 jaar staat. Daarom zijn wij zeer enthousiast en vooral trots dat we een aftersales service voor Classic Cars kunnen aanbieden.

Reparaties, onderhoud en wisselstukken

Onze vakmensen bieden je een aangepaste service voor het onderhoud van Mercedes oldtimers, reparaties aan interieur en carrosserie en moeilijk te vinden wisselstukken en onderdelen. Met passie voor vakmanschap en oog voor detail willen we je ook hier een totaalpakket aan diensten voorstellen.

Partner van de Classic Tour

Ghistelinck is elk jaar partner van de Classic Tour Audenaerde, georganiseerd door de Lions Audenaerde. Ons serviceteam controleert alle Mercedes oldtimers en andere classic cars op veiligheid. Daarnaast schenken we elke deelnemer een welkomsttas en roadbook. Wil je meer weten over deze unieke parade? Contacteer ons op 056/620 810 of mail@ghistelinck.be. Heb je problemen met je eigen oldtimer? Maak vandaag nog een afspraak met onze vakmensen.