nl

CLS-Klasse

Mercedes CLS coupé
  • Mercedes CLS coupé
  • Mercedes CLS coupé
  • Mercedes CLS coupé
  • Mercedes CLS coupé, interieur
  • Mercedes CLS coupé, interieur

CLS-Klasse Coupé

De CLS doet jouw hart sneller slaan en jouw verstand weet waarom.

Deze vierdeurse coupéweet een tijdloze elegantie metexpressief design te combineren. Elegante vormen, geavanceerde technologie, soevereine sportiviteit, geavanceerde veiligheidssystemen... zijn maar enkele kenmerken die de CLS als buitengewoon en aantrekkelijk. De CLS: nooit eerder lagen gevoel en verstand zo dicht bij elkaar.

 

 

CLS Shooting Brake

Esthetiek voor de straat.

De CLS Shooting Brake is een wagen  die een hele generatie kan inspireren. Omdat  de zaken anders worden aangepakt en ze de massa durven uitdagen. Net als de CLS Shooting Brake. Een wagen die niet te vergelijken is.  Het heden volgt de traditie: De lijnvoering van de CLS Shooting Brake herinnert aan historische sportwagens die het publiek al sinds decennia fascineren – herkenbaar aan de vloeiende en afdalende daklijn en aan de zogenaamde “Dropping Line” van de flanken.

Het interieur bevat veel ruimte, behalve voor compromissen. Slibt uw agenda geregeld vol met afspraken? Is uw vrije tijd krap bemeten? Dan krijgt de vrijheid die u in uw CLS Shooting Brake ervaart, nog meer waarde. Zijn interieur met de open vormgeving biedt ruim genoeg plaats om tot rust te komen.

 

Freddy De Ruyck

NV Omer Deloof

Waarom Ghistelinck?

Voor de goede service

Waarom MB?

Voor de kwaliteit

Waarom dat type wagen?

Zeer mooie coupé

Kernwoorden bij denken aan wagen

Klasse, stjil, finesse