nl

E-Klasse

De nieuwe Mercedes-Benz E-Klasse Coupé, interieur
  • De nieuwe Mercedes-Benz E-Klasse Coupé, interieur
  • De nieuwe Mercedes-Benz E-Klasse Coupé, front
  • De nieuwe E-Klasse CoupéDe nieuwe Mercedes-Benz E-Klasse Coupé, front
  • De nieuwe Mercedes-Benz E-Klasse Coupé, zijkant
  • De nieuwe Mercedes-Benz E-Klasse Coupé, top

Een designklassieker van zintuiglijke helderheid.

De nieuwe E-Klasse Coupé is een schoolvoorbeeld van de nieuwe Mercedes-Benz designfilosofie. Hij belichaamt moderne stijl en elegante sportiviteit. Dankzij perfecte verhoudingen en atletische stijlelementen maakt de nieuwe E-Klasse Coupé blikken onafwendbaar – met discrete gratie.  

Heldere en krachtige lijnen in combinatie met sportieve hoogtepunten maken van de nieuwe E-Klasse Coupé een stijlicoon. De designtaal laat daarbij niets aan het toeval over: van het sportief-opvallende design van de voorkant over de puristische zijkanten tot aan de atletisch-gespierde achterzijde is hij perfect geproportioneerd. 

Binnenin maakt de nieuwe E-Klasse een buitengewoon ruime indruk. Met zijn vier volwaardige zitplaatsen is hij perfect geschikt als stijlvol reisvoertuig – volledig in de traditie van de exclusieve Gran Turismo's. De sportief-elegante uitrusting met verfijnde details en een zorgvuldige afwerking overtuigt elk van de vier inzittenden. 

 

De nieuwe E-Klasse All Terrain.

Leidend innovatief.

Spontaan een kortere weg nemen in het terrein. Op landwegen, door de sneeuw en door het zand - de nieuwe E-Klasse All Terrain bewijst zijn superioriteit niet alleen in het verkeer. Op het eerste gezicht is zijn doorzettingsvermogen dan ook direct duidelijk, met designhighlights zoals een grille in SUV-stijl, robuuste stylingaccessoires en grote lichtmetalen velgen. De nieuwe All Terrain is er helemaal klaar voor.[1]

Het design van de nieuwe All Terrain belichaamt met krachtige SUV-kenmerken een urban lifestyle. Een groot aantal details is echter veel meer dan alleen maar stijlvol design. Het luchtveringssysteem AIR BODY CONTROL en de grotere wielen, bijvoorbeeld, zorgen ervoor dat de Mercedes-Benz E-Klasse ook heer en meester is in het terrein.

De nieuwe All Terrain doet zijn nieuwe naam ook in technologisch opzicht alle eer aan. De combinatie van vierwielaandrijving 4MATIC, luchtvering AIR BODY CONTROL, een eigen all-terrain rijprogramma en grotere wielen dragen bij aan de optimale symbiose van het typerende comfort van de E-Klasse en terreinvaardigheden.

Brandstofverbruik E-Klasse All Terrain E 220 d 4MATIC: stadsverkeer/provinciale wegen/gecombineerd: 5,6-5,5/5,1-5,0/5,3-5,2 l/100 km, CO2-emissie, gecombineerd: 139-137 g/km[2]

 

De nieuwe E-Klasse

 

De E-Klasse Braek, Spreekt vloeiende designtaal.

Uitdrukking van sensuele soberheid.

Elke lijn, elk oppervlak van de nieuwe E-Klasse Break getuigt van de moderne luxe van Mercedes-Benz.Als geen ander vergelijkbaar voertuig staat de E-Klasse tegelijk symbool voor de topklasse onder de auto's.Dit komt tot uiting in de unieke combinatie van hoge functionaliteit en een emotionele designtaal. Een van de intelligentste facetten van de auto – en een van de elegantste silhouetten in de topklasse.In het exterieurdesign van de nieuwe E-Klasse Break versmelten stijl en gespannen dynamiek tot een voertuigdesign dat typisch is voor de stijl van de topklasse. In de nieuwe E-Klasse Break versmelten ambacht en hightech, voor nog meer stijl en luxe.Een onvergelijkbaar ruimtegevoel, grote sierelementen, een zorgvuldig afgestemd kleurconcept en een nadrukkelijke horizontale ruimtearchitectuur – alles is ontworpen met het oog op ruimte en hoogwaardigheid.

 

 

De  E-Klasse 

Elke lijn volgt het principe van de zintuiglijke helderheid.

De nieuwe E-Klasse is het overtuigende resultaat van de nieuwe designfilosofie van Mercedes-Benz. Als geen andere berline van de topklasse belichaamt hij een moderne stijl en gecultiveerde sportiviteit. Het design vat in elke lijn discrete elegantie en présence – met een verbluffende lichtheid.Uw goede smaak staat de nieuwe E-Klasse op het gezicht geschreven. De langgerekte motorkap, rechtopstaande koplampen en een voorkant die de breedte benadrukt met grote luchtinlaten beloven verfijning en sportiviteit. Het lichte gewicht, de moderne luxe en de superieure uitstraling die het exterieur van de nieuwe E-Klasse kenmerken, worden ook binnenin naadloos voortgezet. In een ruimte die haar inzittenden met een moderne designtaal, hoogwaardige materialen en individuele combinatiemogelijkheden volkomen voor zich inneemt.

Intelligente sensoren en rijhulpsystemen.

Ondersteund, ontlast en beschermt. Dankzij nieuwe en doorontwikkelde intelligente hulpsystemen en PRE-SAFE 360° krijgen comfort en veiligheid in de E-Klasse een nieuwe Dimentie.

Drive Pilot

Door een nog preciezere registratie van de omgeving kan de nieuwe E-Klasse in kolonne rijden en zicht tot 130km/u ook zonder rijstrook markering met automatische afstands- en stuurregeling voortbewegen.

Remote Park Pilot

Parkeren met één vinger! Eenvoudig parkeren met de smartphone in de hand. Met de als optie verkrijgbare Remote Park Pilot bedient u het parkeren met de App, de nieuwe E-klasse manoeuvreert zich automatisch en feilloos in de Parkeerplaats.

PRE-SAFE

PRE-SAFE Impulse Side (optie) Duwt de bestuurder en de passagier vooraan bij en zijdelingse aanrijding buiten de gevarenzone. PRE-SAFE SOUND (optie) beschermt bij een aanrijding tegen de geluidsdruk.

 

E-Klasse Cabrio

In één woord, Uniek!

Open of gesloten – de E-Klasse Cabrio trekt alle aandacht naar zich toe. Geen wonder, want hij verlegt grenzen in dit segment. Zijn prachtige dynamische  lijnvoering en een vrijheidsgevoel die u slechts bij weinig cabrio’s vindt. Zijn elegant cabriosilhouet en het exclusieve karakter van het exterieur met klassieke stoffen kap creëren een luxueuze en sportieve indruk. De opvallende voorzijde met  de krachtige schouderlijn en de gespierde achterzijde zijn grensverleggend voor het innovatieve design van de Cabrio.

 

 

 

 

Sven Goedefroo

Goedefroo+goedefroo architecten

Waarom Ghistelinck?

Het is een huis van vertrouwen die altijd denkt in functie van de klant.

Waarom MB?

Betrouwbare auto met deugdelijke uitstraling.

Waarom dat type wagen?

Heb nood aan grote wagen voor mijn beroep en hobby.

Kernwoorden bij denken aan wagen:

Transport, vervoersmiddel, puur functioneel middel met max confort en min aan kuren.