nl

GLC-Klasse

GLC Coupé
  • GLC Coupé
  • GLC Coupé
  • GLC Coupé
  • GLC Coupé

GLC-Coupé

Design – SUV en Coupé in een weergaloze combinatie.

Karakterkracht in vorm gevat.

In de nieuwe GLC Coupé verbindt de krachtige vorm van een SUV zich met de dynamische vormen van een Coupé. Het resultaat is een voertuig dat vanaf de eerste indruk een belevenis is. Met de vooruitstrevende lijnen van het exterieur die het oog strelen en de binnenruimte waarin de toeschouwer kan genieten van het unieke designconcept.

Blakend van wendbaarheid en uitdrukkingskracht:de sportieve vorm van de nieuwe GLC Coupé maakt een opvallend statement voor design.De brede schouders en de horizontaal georiënteerde achterlichten verlenen het voertuig bijvoorbeeld een zelfbewuste, krachtige uitstraling.

Wat de nieuwe GLC Coupé aan de buitenkant uitstraalt, trekt hij door in het interieur.Hier vinden we hoogwaardige materialen terug met een fascinerend design en een exclusieve uitrusting.Een sfeer die beantwoordt aan de hoogste eisen op het vlak van individualiteit en uitdrukkingskracht.

 

GLC-Klasse

Geschikt voor alle omstandigheden.
Wanneer een SUV met sensuele helderheid gecombineerd wordt, dan ontstaat: de nieuwe GLC. Een voertuig met een wisselwerking van karaktervaste en atletische kenmerken. Een betrouwbare en gecultiveerde begeleider in alle levenssituaties: tijdloos, modern, vooruitstrevend. En altijd klaar voor een sportieve rit.

Expressief en aanwezig: Reeds in vooraanzicht overtuigt de nieuwe GLC. Harmonische verhoudingen en spannende licht- en schaduweffecten geven hem een krachtig uitzicht. Naar achteren toe wordt de nieuwe GLC sportief en breed

Maximaal purisme voor intelligente eigentijdsheid: Het hoogwaardige interieurdesign van de nieuwe GLC is ongeëvenaard. Authentieke materialen stralen samen met oppervlakken uit één stuk een luxueuze lichtheid uit, die de GLC zo aantrekkelijk maakt.

Julie Stuyven

LDL Care

Waarom Ghistelinck?

LDL werkt al enkele jaren samen met Ghistelinck wat betreft de aankoop en het onderhoud van ons wagenpark. Dit geeft een vertrouwd gevoel.

Waarom MB?

Het aangenaam rijcomfort en de elegante uitstraling van de wagen zijn voor mij echt een top. De fraaie afwerking binnenin zorgt ook tijdens lange autoritten voor het ‘cosy’ gevoel.

Waarom dat type wagen?

Ik hou ervan om iets hoger in de wagen te zitten.

Kernwoorden bij denken aan wagen:

Betrouwbaarheid, elegantie, veiligheid én innovatief.