nl

GLE-Klasse

Mercedes GLE, voorzijde
  • Mercedes GLE, voorzijde
  • Mercedes GLE, voorzijde
  • Mercedes GLE, achterzijde

GLE-Klasse

Meeslepend op het eerste gezicht;

Adem vrijheid in – straal natuurlijkheid uit. De nieuwe GLE vertelt met verfijnde rust over spannende hoogtepunten, laat u vrijheid ademen en geeft vol bezieling blijk van een overtuigende dimensie: Natuurlijkheid. Door zijn designconcept is deze offroader een ongeëvenaard dynamische, presente en dominante wagen.

Een wagen die onwankelbaar in het leven staat: De nieuwe GLE is completer geworden. Vooral door de vernieuwde voor- en achterbumper, bredere wielkasten en een uitlaatsysteem met zichtbare eindpijpen heeft hij aan uitdrukkingskracht en sportiviteit gewonnen.

Het zijn de details die u in het interieur van de nieuwe GLE al snel niet meer zult kunnen missen. Omringd door het allerhoogste comfort krijgt u in het interieur zo, in combinatie met uitrustingen van hoge kwaliteit, een royaal gevoel van ruimte.

 

 

GLE coupe

GLE-Klasse Coupé

Deze proporties baren opzien.

In het middelpunt van de belangstelling. De expressionistische vorm en tegelijkertijd zintuiglijke helderheid van de nieuwe GLE Coupé zullen u als bestuurder in elk geval een fascinerende présence verlenen. Bereid u erop voor dat over u gesproken wordt. Weerstand bieden is zinloos.

De expressionistische vorm en tegelijkertijd zintuiglijke helderheid van de nieuwe GLE Coupé zullen u als bestuurder in elk geval een fascinerende présence verlenen. Bereid u erop voor dat over u gesproken wordt. Een lage opbouw en een vlak aflopend dak: Deze beide kenmerken geven de nieuwe GLE Coupé zijn typerend silhouet. In een fascinerend samenspel van elementen die men eerder bij SUV’s terugvindt, intrigeert het voertuig met zijn uitgesproken expressieve proporties.

Typische sportiviteit van een coupé en typisch ruimtegevoel van een SUV: In het interieur van de nieuwe GLE Coupé komt het beste van beide werelden samen. Luxueuze extra’s zorgen voor de typische exclusieve klasse van Mercedes-Benz.