nl

GLS-Klasse

Mercedes GL-Klasse, SUV, Offroad
  • Mercedes GL-Klasse, SUV, Offroad
  • Mercedes GL-Klasse, SUV, Offroad
  • Mercedes GL-Klasse, SUV, Offroad
  • Mercedes GL-Klasse, SUV, Offroad
  • Mercedes GL-Klasse, SUV, Offroad

GLS-Klasse SUV

Pure aanwezigheid.

De GLS neemt zijn omgeving onmiddellijk in door zijn pure aanwezigheid. De voorzijde met powerdomes straalt soevereiniteit uit. Zijn opvallend silhouet stroomt over van karakter. En de krachtige achterkant zorgt voor een dominante afronding.  De achterzijde van de nieuwe GLS ziet er uitgesproken sportief uit. Vooral het design van de achterlichten is weergaloos. De achterbumper met nieuw vormgegeven onderste gedeelte versterkt de atletische look nog meer.

De hoogwaardige elegantie van de nieuwe Mercedes-Benz GLS komt in het exterieur duidelijk tot uiting. De moderne vormgeving zorgt voor zintuiglijke helderheid en versterkt tegelijk de dominantie en de aanwezigheid van de nieuwe GLS.

Kristof D'Hondt

Costumier D'Longueville

Waarom Ghistelinck?

Een huis van vertrouwen. Mooie onderneming, grote keuze, dichtbij huis, directe service. Correct, verrijkend en vriendschappelijk contact met John Calemyn. Uit dankbaarheid voor de nu al jarenlange vertrouwen in onze producten.

Waarom MB?

Mijn eerste wagen was een MB en was toen al de beste wat ik had gehad. Nu de jeugdige vernieuwing bij alle modellen aan de orde is was er geen enkele twijfel. MB is ook een klassewagen en dat weerspiegelt ons product.

Waarom dat type wagen?

Voor mij de mooiste MB dat er bestaat! Enorme uitstraling en klasse.

Kernwoorden bij denken aan wagen:

Veiligheid, klasse, exclusief, ruimte, genot bij elke rit.