nl

S-Klasse

S-Klasse Berline, voorzijde, Ghistelinck
  • S-Klasse Berline, voorzijde, Ghistelinck
  • S-Klasse Berline, zijkant, Ghistelinck
  • S-Klasse Berline, achterzijde, Ghistelinck
  • S-Klasse Berline, interieur, Ghistelinck
  • S-Klasse Berline, interieur, Ghistelinck

S-Klasse Berline

Met de nieuwe S-klasse, de essentie van luxe.

De vormen van de S-Klasse combineren stijlvolle soevereiniteit met sportieve elegantie. De opwindende lijnvoering geeft de auto al meteen kracht en dynamiek. Ruimte, esthetiek en comfort, verenigd in een weldoende atmosfeer van topklasse. Dat is uniek voor de S-Klasse. Het koetswerkdesign combineert stijlvolle soevereiniteit met sportieve elegantie. De opwindende karakterlijn, het driedimensionale radiatorrooster en de innovatieve lichtsystemen in led-technologie typeren het hoogtechnologisch karakter van de S-Klasse.

Met zijn harmonieus afgestemde materiaal- en kleurconcepten presenteert het exclusieve interieur zich als gegoten. De stevig uitgevoerde afwerking en de hoogwaardige oppervlakken stralen een ambachtelijke verwerking uit en zijn een blikvanger.

 

 

Mercedes-Benz S-Klasse Cabrio

Mercedes-Benz S-Klasse Cabrio

Een echte veroveraar.

Rijden in een cabrio bereikt pas dan de hoogste graad van perfectie, wanneer ook het design overtuigt. De nieuwe S-Klasse Cabrio steelt het hart van elke autoliefhebber met zijn superieure elegantie, harmonische vormgeving en meeslepende wendbaarheid. Altijd dominant en tegelijkertijd charmant – zowel open als gesloten. Niet alleen u, maar ook uw omgeving zullen onmiddellijk in de ban zijn van de nieuwe S-Klasse Cabrio. In alle details van het exclusieve exterieur schuilt een schitterend design.

Het interieur moet in niets onderdoen voor de externe verschijning. Er werd consequent ingezet op luxe en exclusiviteit, als een onmiskenbaar aura. Er staat u een sfeer te wachten, die zowel bij een open als een gesloten kap uitnodigt om u te ontspannen.

 

 

De nieuwe S-Klasse Coupé.

Grand Performer.

Er zijn figuren die men zonder aarzelen volgt. De nieuwe S-Klasse Coupé straalt zo indrukwekkend sympathiek autoriteit uit, dat hij een grote charismatische figuur in het verkeer wordt. De atletische vormgeving en lijnvoering laten geen twijfel bestaan over zijn compromisloze weerbaarheid. Toch heeft de nieuwe S-Klasse Coupé veel te veel niveau om alleen met zijn kracht te scoren. Wat overtuigt, is zijn zuivere aantrekkingskracht – de oogverblindende charme, die steeds weer een glimlach rond de mond tovert van wie naar hem kijkt.

 

 

Mercedes_Maybach Classe S

S-klasse Maybach

Gun uzelf superieure exclusiviteit. 

Mercedes-Maybach. De naam staat voor superieure exclusiviteit. Het design van de Mercedes-Maybach S-Klasse vertegenwoordigt zakelijk succes, en het unieke karakter van dit model benadrukt de status die de inzittenden maatschappelijk hebben verworven.De lengte telt. Met 207 mm meer in vergelijking met de verlengde versie van de S-Klasse toont de Mercedes-Maybach S-Klasse in visueel opzicht zijn superioriteit. De sterke punten van de Mercedes-Maybach S-Klasse komen hierbij op elegante wijze tot uiting.

Het interieur is een geslaagde combinatie van een luxueuze ambiance met een harmonieuze werkomgeving. De duidelijke architectuur van het interieur onderstreept hierbij de fraaie elegantie. Met extra beenvrijheid en exclusieve uitrustingen is bovendien heel veel aandacht besteed aan het welbehagen van de achterpassagiers.

 

 

Mercedes_Maybach Classe S 600 Pullman

S-klasse Maybach  Pullman

De High-end luxe klasse met traditie, groot, luxueus en onovertroffen. De limousine met een imposante aanwezigheid, speciaal gemaakt voor degenen die de allerhoogste eisen stellen. Er is geen enkele andere Mercedes-Maybach die groter is of over meer ruimte beschikt. Tot in het kleinste detail geperfectioneerd, over een lengte van zes meter. Ontdek uw passie voor exclusiviteit en een oogstrelende uitrusting. Alleen het beste is goed genoeg voor een imposant optrede. De Mercedes-Maybach S 600 Pullman kenmerkt zich door royale afmetingen. Daarbij hebben we een uiterst ruim en hoog interieur kunnen construeren, dat garant staat voor onovertroffen luxueus comfort. De Mercedes-Maybach S 600 Pullman wordt aangedreven door een dynamische V12-biturbomotor

In het interieur wordt de royale constructie van de Mercedes-Maybach S 600 Pullman eveneens direct duidelijk uit de vele hoogwaardige details. Vanwege de ruime afmetingen kunt u zich op lange trajecten volledig ontspannen in een unieke ambiance.