nl

She’s Mercedes Lifestyle Experience

 

Ghistelinck Go's She's Mercedes!

 

She’s Mercedes is een platform voor vrouwen, waar zij de dialoog kunnen aangaan over de uitdagingen van het succesvol balanceren van werk en privé. We spreken uitzonderlijke vrouwen met behulp van intieme portretten, verhalen en interviews. Deze vrouwen komen uit verschillende sectoren en bedrijven, en bespreken de ups en downs van hun carrières, maar ook hun persoonlijke prestaties, fouten, wensen en doelen. Met She's Mercedes brengt Mercedes-Benz een platform tot stand dat gewijd is om vrouwen te inspireren, te verbinden en te versterken.

 

Vaak wordt onze automobielsector als een mannenwereld aanzien maar wij zetten de vrouwen maar al te graag eens in de spotlights! En dat doen we in stijl én in sympathiek gezelschap, en waar heren niet worden toegelaten. De bedoeling is een geanimeerde dialoog creëren in beperkte groep, met gelijkgestemde carrièrevrouwen en in een aangenaam kader. Ladies first, de ganse avond lang! Hoe u telkens weer uw veeleisende carrière en uw persoonlijke ambities met flair weet te combineren, dat boeit ons.

Wenst u nog meer info over She's Mercedes, bezoek dan volgende link: https://www.mercedes-benz.com/en/mercedes-me/inspiration/she/

Groeten het Ghistelinck Management team.