nl

Jouw smart-garage

Geen stad zonder smart

Iedereen kent smart! Sinds de introductie van de smart of Swatch Mercedes Art begin jaren ‘90 is de compacte vierwieler niet meer weg te denken uit de steden. Droom jij ook van vlot stadsverkeer en zorgeloos parkeren, haast je dan naar Ghistelinck. Als smart-garage en verdeler kan je bij ons terecht voor:

Groot door klein te zijn

De smart van autogigant Daimler AG heeft zijn naam niet gestolen. Deze slimme wagen biedt jou alleen maar voordelen. smart staat synoniem voor de klassevolle en trendy stadswagen. Vele jaren vóór anderen het concept van de microwagen ontdekten, was smart al een feit. Dankzij zijn toonaangevend design en optimale veiligheid behoort smart tot de absolute top. smart biedt duurzame mobiliteit, als 1e of 2e wagen, aan zowel trendy executives als studenten.

Hoewel de smart compact is, is hij allerminst klein in volume. De stadsauto biedt je veel arm- en beenruimte, grote deuren, een hoge voorruit en volwaardige bagageruimte.

Een groen hart

De smart is niet alleen slim als het aankomt op mobiliteit, maar ook op vlak van milieu. Zo kan je in onze smart-garage terecht voor de smart Fortwo, die uitzonderlijk weinig C02 uitstoot. Wil je alle uitlaatgassen bannen, dan kan je kiezen voor de elektrische smart versie of gaan voor een smart e-bike of e-scooter.

Ontdek ons smart-aanbod

Neem een kijkje op onze site en ontdek al onze smart-voertuigen. Wil je een smart testen? Breng dan een bezoek aan een van onze garages en maak een proefrit. Aarzel niet om ons te contacteren als je nog vragen hebt. Wij helpen je graag met het vinden van je droomauto.