nl

Mercedes trucks

Vol vertrouwen

Waar en wanneer je ook op pad bent, op een vrachtwagen moet je kunnen vertrouwen. En dat kun je 24 uur op 24 met de vrachtwagens van Mercedes-Benz. Al onze Mercedes trucks zijn perfect uitgerust voor elk soort terrein. Ook als je op zoek bent naar een gespecialiseerde vrachtwagen (bv. met bouwkraan of sneeuwploeg) ben je bij Ghistelinck aan het juiste adres.

Van bouw tot brandweer

Onze Mercedes trucks vervullen uiteenlopende behoeften en zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen. In welke sector je ook werkt, bij Ghistelinck vind je altijd de perfecte oplossing. De Atego en Arocs zijn bv. uitermate geschikt voor bouw en distributietransport, terwijl Actros ideaal is voor langeafstandstransport. De Mercedes-Benz Econic doet dan weer dienst als brandweerwagen, tankwagen, ophaalwagen of ander gemeentevoertuig.

Zuinig op het milieu

Mercedes trucks zijn niet alleen betrouwbaar, maar ook uitermate zuinig en dus milieuvriendelijk. Het geïnstalleerde BlueTec®-systeem voor nabehandeling van uitlaatgassen combineert minder uitstoot met een lager verbruik en betere prestaties. Daardoor voldoen onze voertuigen aan de huidige emissienormen.

Vraag het ons

Wil je meer informatie over onze Mercedes vrachtwagens? Of wil je weten welke oplossing op maat we jou aan kunnen bieden? Aarzel dan niet om ons te contacteren. We zoeken steeds naar de perfecte vrachtwagen!