nl

Onze voertuigen

Mercedes-Benz Trucks

Betrouwbaarheid. Dat is waar de vrachtwagens van Mercedes-Benz voor staan. Met de Mercedes-Benz trucks kan je met een gerust gevoel de weg en elk ander terrein op. 

Alle Mercedes-Benz vrachtwagens zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen. Dankzij BlueTec® rij je bovendien uiterst zuinig. 

Bekijk hier alvast een aantal uitvoeringen!

Atego
Deze truck is uitermate geschikt voor de bouwsector en voor het distributietransport. Het is een bijzonder wendbare, compacte vrachtwagendie geen problemen geeft bij leveringen of zware belastingen.

Axor
Voor transport over middellange afstand, zwaar distributietransport en de bouwsector is de Axor de beste optie. Het is een allrounder-vrachtwagen met een hoog laadvermogen.

Actros
Deze trekker functioneert optimaal in het bouw- en langeafstandstransport. Dit dankzij een relatief laag verbruik en een hoog woon- en rijcomfort.

Econic
De Mercedes-Benz Econic doet dienst als o.a. brandweerwagen, tankwagen, ophaalwagen of als ander gemeenteverkeer. Deze vrachtwagen is aangepast als werkomgeving op zich (ergonomisch, gemakkelijke instap, ruimte voor omkleden,…).

Ben je op zoek naar een zeer gespecialiseerde vrachtwagen (bouwkraan, sneeuwploeg,…)? Bekijk dan de Unimog voertuigen.