• Personenwagens
  • Bestelwagens
  • Trucks
  • smart

Wat is Brabus?

BRABUS is de grootste onafhankelijke fabrikant ter wereld voor het tunen van Mercedes-Benz voertuigen. Het is een Duits tuningsmerk, gevestigd te Bottrop. Ze ontwikkelen en bouwen al meer dan 40 jaar Mercedes-Benz voertuigen in hun eigen unieke stijl en zijn actief in meer dan 100 landen.

Recordbrekende innovaties

Voor meer dan 4 decennia, spiegelt BRABUS zich aan de kwaliteit van hun BRABUS-motoren: een onweerstaanbare drang vooruit, die niet stil valt. Met elk nieuw model, meer pk's en meer koppel. Meer en meer innovatie, veiligheid en milieuvriendelijkheid. En meer en meer records. 

Meer dan 40 jaar expertise

Ze gebruiken hun automotive-expertise van meer dan 40 jaar om klassieke voertuigen van het merk Mercedes-Benz op een zeer speciale manier te herstellen - terug naar nieuwstaat. Ze noemen dit een "Six-Star Restoration". Waarmee ze willen aantonen dat de oldtimers, vanuit het BRABUS Classic center, minstens dezelfde hoge kwaliteit bieden als ze ooit in hun "eerste leven" uit de fabriek hadden.

Ghistelinck BRABUS Premium Dealer

Door de vele BRABUS projecten werd Ghistelinck verkozen als BRABUS Premium Dealer van België. Bent u ook op zoek naar een BRABUS upgrade voor uw motor, interieur of exterieur? Neem dan contact op met brabus@ghistelinck.com en vraag vrijblijvend een offerte aan.


 

Waar bent u naar op zoek?