• Personenwagens
  • Bestelwagens
  • Trucks
  • smart

Ontdek het assortiment van smart bij Ghistelinck.

smart

 Meer info Meer info

Schadeherstel voor alle merken

Carrosserie-Plus

 Meer ontdekken Meer ontdekken

Ghistelinck Best Dealer Belux 2023

 Lees het artikel hier! Lees het artikel hier!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

smart

 

Bestelwagens

 

Trucks

 

Carrosserie-Plus

 

Ghistelinck Best Dealer Belux 2023

 
 

Transpro 2024

Ghistelinck zal aanwezig op Transpro 2024 in Waregem Expo.

Ghistelinck Autobedrijven meldt met zeer veel trots dat onze VANS en TRUCKS afdelingen aanwezig zullen zijn op Transpro 2024 in Waregem Expo op 29 en 30 mei. 

Kom ons ontdekken op stand 404. Onze teams zullen u te woord staan en de nodige informatie bezorgen omtrent onze TRUCKS en VANS. Zo kunt u informatie verkrijgen omtrent elektrisch rijden in de transportsector en verschillende nieuwe modellen ontdekken. 

Kom langs en geniet van een gezellige babbel met onze teams. 

De gloednieuwe Mercedes-AMG GT.

De tweede generatie van de indrukwekkende Mercedes-AMG GT Coupé is gearriveerd en laat een blijvende indruk achter. Met zijn 4,0-liter V8-biturbomotor en 4matic vierwielaandrijving biedt deze geweldige auto een rijervaring van topklasse.

Het nieuwe dimensionale concept met optionele 2+2 zitplaatsen biedt ontwerpers compleet nieuwe opties voor het exterieurdesign. De lange wielbasis, de korte overhang en de steile voorruit geven de AMG GT Coupé een compacte en krachtige uitstraling.

De Mercedes-Benz e-Actros 600

De Mercedes-Benz eActros is charged and ready voor u. 

Ontdek de gloednieuwe Mercedes-Benz eActros met een indrukwekkend rijbereik van maar liefst 600 kilometer. De nieuwste innovatie van Mercedes-Benz op transportniveau. 

Met deze gloednieuwe innovatie in de transportsector ontstaat ook een evolutie in laadinfrastructuur. Zo zullen klanten kunnen preregistreren voor Megawattladen. Zo kan de truck binnen luttele minuten opnieuw worden ingezet voor een nieuwe emissievrije rit. 

Carrosserie-Plus

Voor elke mobiele behoefte een totaaloplossing, met de juiste wagen én de juiste dienst. Een mooie belofte, die niet enkel onze Mercedes-garages kenmerkt maar eveneens wordt doorgetrokken in onze jongste telg: Carrosserie-Plus! Wat dit juist betekent voor u? Bijna 70 jaar aan knowhow en ervaring via Group Ghistelinck gebundeld in een gloednieuw concept, dat zal instaan voor het duurzaam repareren en herstellen van schade aan uw wagen. 

Luxauto

Of u nu particulier bent of professional, bij Luxauto kunt u terecht voor autoverhuur op maat. Met 15 verhuurkantoren vindt u ons overal in België. Zo vertrekt u bij ons altijd vlotjes met uw huurauto, minibus, bestelwagen of vrachtwagen. U kiest bovendien uit een perfect onderhouden wagenpark van meer dan 1250 voertuigen.

PARTSpro

Mercedes-Benz originele onderdelen zijn dankzij precies gedefinieerde specificaties en uitgebreide controleprocedures technisch altijd helemaal up-to-date. De uitmuntende pasvorm zoals de fabrikant het voertuig ontwikkeld heeft, zorgt voor een efficiënte montage van de originele Mercedes-Benz onderdelen. Daarom adviseert Ghistelinck Autobedrijven te allen tijde het gebruik van originele Mercedes-Benz onderdelen. 

 

Waar bent u naar op zoek?