• Personenwagens
  • Bestelwagens
  • Trucks

Uw partner voor uw oldtimer

Ghistelinck Classics

 Meer info Meer info

Meer weten over onze Vans?

Bestelwagens

 Meer ontdekken Meer ontdekken

Meer weten over onze trucks?

Trucks

 Meer weten Meer weten

Schadeherstel voor alle merken

Carrosserie-Plus

 Meer ontdekken Meer ontdekken

T.e.m 30 juni 2023

Geniet vandaag nog van uw fiscaal voordeel

 Lees meer Lees meer
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ghistelinck Classics

 

Bestelwagens

 

Trucks

 

Carrosserie-Plus

 

eBikes

 

Geniet vandaag nog van uw fiscaal voordeel

 
 

Hey Ghistelinck

Uw servicecenter

Kort na de zomer van 2021 lanceerde Ghistelinck het "Hey Ghistelinck Business Development Center". Ghistelinck streeft steeds naar een optimale klanten belevenis, tevredenheid en kwaliteit. Om deze te behouden én onze klanten nog beter van dienst te zijn evolueren wij naar een toekomst waarbij de klant centraal nog beter bediend wordt.

Voka interview met onze gedelegeerd bestuurder Vincent Yserbyt

Passie overwint alles

Met 8 filialen in België, 3 in Frankrijk en het autoverhuurbedrijf Luxauto, is Vincent Yserbyt met Groep Ghistelinck (255 miljoen euro omzet, 366 medewerkers) de 'laatste der Mohikanen': authentiek en tot op vandaag zichzelf gebleven. Lees hieronder het interview die Voka had met onze gedelegeerd bestuurder.  

Carrosserie-Plus

Voor elke mobiele behoefte een totaaloplossing, met de juiste wagen én de juiste dienst. Een mooie belofte, die niet enkel onze Mercedes-garages kenmerkt maar eveneens wordt doorgetrokken in onze jongste telg: Carrosserie-Plus! Wat dit juist betekent voor u? Bijna 70 jaar aan knowhow en ervaring via Group Ghistelinck gebundeld in een gloednieuw concept, dat zal instaan voor het duurzaam repareren en herstellen van schade aan uw wagen. 

Luxauto

Of u nu particulier bent of professional, bij Luxauto kunt u terecht voor autoverhuur op maat. Met 15 verhuurkantoren vindt u ons overal in België. Zo vertrekt u bij ons altijd vlotjes met uw huurauto, minibus, bestelwagen of vrachtwagen. U kiest bovendien uit een perfect onderhouden wagenpark van meer dan 1250 voertuigen.

PARTSpro

Mercedes-Benz originele onderdelen zijn dankzij precies gedefinieerde specificaties en uitgebreide controleprocedures technisch altijd helemaal up-to-date. De uitmuntende pasvorm zoals de fabrikant het voertuig ontwikkeld heeft, zorgt voor een efficiënte montage van de originele Mercedes-Benz onderdelen. Daarom adviseert Ghistelinck Autobedrijven te allen tijde het gebruik van originele Mercedes-Benz onderdelen. 

 

Waar bent u naar op zoek?