• Personenwagens
  • Bestelwagens
  • Trucks

Uw partner voor uw oldtimer

Ghistelinck Classics

 Meer info Meer info

Meer weten over onze Vans?

Bestelwagens

 Meer ontdekken Meer ontdekken

Meer weten over onze trucks?

Trucks

 Meer weten Meer weten

Schadeherstel voor alle merken

Carrosserie-Plus

 Meer ontdekken Meer ontdekken

Ontdek onze verschillende modellen met uitzonderlijke kortingen

Ghistelinck Star Days

 Klik hier Klik hier
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ghistelinck Classics

 

Bestelwagens

 

Trucks

 

Carrosserie-Plus

 

Ghistelinck Star Days

 
 

Le Bistrot de Paul

Voor het eerst in onze geschiedenis wordt er geen autosalon gehouden op de Heizel in Brussel. Een drama, zou je kunnen zeggen. Maar Ghistelinck zat niet stil.

Na een succesvolle eerste editie van 'Bistrot de Paul' in 2023, gingen we bij Ghistelinck nog een stapje verder. Het Parijse nachtleven werd naar onze hoofdzetel gebracht met Bar Vincent & onze vertrouwde Bistrot de Paul. 

Ghistelinck Automotive realiseert overname MIG Motors.

Ghistelinck Automotive, de Waregemse automobielgroep die sedert 1950 het merk
Mercedes Benz verdeelt in België en sedert 2017 ook in Frankrijk, heeft vorige week autodealer MIG Motors overgenomen.


MIG Motors verdeelt de merken VW ( personenwagens en bestelwagens ), Seat, Cupra, Skoda en Audi via 9 vestigingen in Oost Vlaanderen : Gent Noord, Gent Zuid, Aalter, Sint Martens Latem, Evergem, Eke, Zwijnaarde, Lievegem en Wetteren.

Hey Ghistelinck

Uw servicecenter

Kort na de zomer van 2021 lanceerde Ghistelinck het "Hey Ghistelinck Business Development Center". Ghistelinck streeft steeds naar een optimale klanten belevenis, tevredenheid en kwaliteit. Om deze te behouden én onze klanten nog beter van dienst te zijn evolueren wij naar een toekomst waarbij de klant centraal nog beter bediend wordt.

Carrosserie-Plus

Voor elke mobiele behoefte een totaaloplossing, met de juiste wagen én de juiste dienst. Een mooie belofte, die niet enkel onze Mercedes-garages kenmerkt maar eveneens wordt doorgetrokken in onze jongste telg: Carrosserie-Plus! Wat dit juist betekent voor u? Bijna 70 jaar aan knowhow en ervaring via Group Ghistelinck gebundeld in een gloednieuw concept, dat zal instaan voor het duurzaam repareren en herstellen van schade aan uw wagen. 

Luxauto

Of u nu particulier bent of professional, bij Luxauto kunt u terecht voor autoverhuur op maat. Met 15 verhuurkantoren vindt u ons overal in België. Zo vertrekt u bij ons altijd vlotjes met uw huurauto, minibus, bestelwagen of vrachtwagen. U kiest bovendien uit een perfect onderhouden wagenpark van meer dan 1250 voertuigen.

PARTSpro

Mercedes-Benz originele onderdelen zijn dankzij precies gedefinieerde specificaties en uitgebreide controleprocedures technisch altijd helemaal up-to-date. De uitmuntende pasvorm zoals de fabrikant het voertuig ontwikkeld heeft, zorgt voor een efficiënte montage van de originele Mercedes-Benz onderdelen. Daarom adviseert Ghistelinck Autobedrijven te allen tijde het gebruik van originele Mercedes-Benz onderdelen. 

 

Waar bent u naar op zoek?