• Personenwagens
  • Bestelwagens
  • Trucks
  • smart

Protech: Nieuwste generatie lakbehandeling

Deze behandeling, ontwikkeld door ProTech Monte-Carlo, is het resultaat van meer dan 25 jaar onderzoek en ontwikkeling. De behandeling wordt in de natuurlijke structuur van de lak aangebracht om deze te beschermen tegen veroudering en functioneert als actieve vuilafstotende coating. 

De ProTech 3D+ behandeling werkt als een beschermende laag en zorgt voor een diepe kleur, heldere glans en gloednieuwe look van uw auto. De afstotende eigenschappen houden uw auto langer schoon en maken het schoonmaken moeiteloos.+ Gecertificeerde resultaten+ Professionele toepassingen+ 5 jaar garantie

De behandelde lak biedt een bescherming van 9 micron dik.

Onze gecertificeerde technici gebruiken speciale machines om alle drie de stappen in optimale omstandigheden toe te passen om een duurzaam resultaat te garanderen.

Stap 1: Grondige reiniging van de oppervlakken om de hechting van de behandeling te verbeteren.

Stap 2: De beschermende laag om veroudering tegen te gaan en de helderheid van de lakoppervlakken te verbeteren

Stap 3: Aanbrengen van een actieve hydrofobische/oleofobische coating om het antikleef- en vuilafwerende effect te garanderen

Smart Technology

VERMINDERD HECHTENDE WERKING

Oppervlakken zijn extreem glad. Water wordt door het behandelde lakwerk afgestoten. Het afdrogen van de wagen gaat nog sneller.

VUILAFSTOTENDE WERKING

De behandeling vertraagd de hechting van stof en vuil aanzienlijk. Auto's blijven schoner voor langere tijd.

CONSERVERENDE WERKING

Behandelde oppervlakken verouderen 10 keer langzamer dan onbehandelde lak. Kleuren zijn intenser, dieper en oppervlakken zijn helderder. 

Meer info of afspraak maken

 

Waar bent u naar op zoek?