• Personenwagens
  • Bestelwagens
  • Trucks
  • smart
  •  

 Ghistelinck Classics

Erkend Mercedes-Benz Classics Center

Ghistelinck Autobedrijven werd door Mercedes-Benz erkend als officieel Mercedes-Benz Classic Center.

Bovendien hebben we toegang tot een uitgebreid aanbod originele onderdelen. Bij ons is jouw Mercedes-Benz klassieker in goede handen. 

Uw voordeel

Ervaren vakmensen

Met onze jarenlange ervaring met Mercedes-Benz verzorgen we uw wagen van bumper tot bumper. Of het nu gaat over de carrosserie, elektriciteit of de motor. Bij ons kunt u voor alle vragen en met alle problemen over uw old-timer terecht. 

Originele onderdelen

De kwaliteit van de onderdelen is van levensbelang voor de waarde van uw wagen. Daarom gebruiken wij als Mercedes-Benz Classics Partner enkel originele Mercedes-Benz onderdelen. Bovendien verzekert u de authenticiteit van uw voertuig door bij ons langs te komen. Met bijhorende Classic Center stempel in uw onderhoudsboekje. 

Oldtimer stockage

Heeft u zelf geen geschikte ruimte voor het overwinteren van uw oldtimer, geen nood. Wij stockeren graag uw wagen voor u en nemen alle zorgen over, uitgevoerd door specialisten. 

Hulp bij aankoop van uw Mercedes-Benz Classic Car

Droomt u al jaren van uw eigen Mercedes-Benz Old-timer maar u weet niet hoe eraan te beginnen? Ook dan bent u bij onze specialisten aan het juiste adres. Wij helpen u met uw zoektocht en zorgen ervoor dat u met een gerust hart de correcte aankoop kunt doen.

Geen zorgen over de kwaliteit van de old-timer. Wij geven professioneel advies over uw nieuwe droomwagen bij de zoektocht, aankoop, eventuele restauratie en onderhoud. 

Heeft u zo'n droomproject of wilt u meer info over onze old-timer diensten? Stuur dan een mailtje via de link hieronder en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. 


Oldtimers Spring Startup - Tips & Tricks

Als de lente terug in het land is, is het weer tijd om uw oldtimer van stal te halen. De tips hieronder helpen u uw wagen te controleren voordat u terug de weg op gaat.

Neem contact op met uw Ghistelinck werkplaats mocht u twijfelen of de controle door hen wenst uit te laten voeren.

Oldtimers Autumn Tuck - Tips & Tricks

De Winter betekent dat de Oldtimers terug in hun winterslaap gaan. Deze tips hieronder helpen u uw wagen voor te bereiden op de koudere temperaturen en zorgen ervoor dat u na de winter zonder problemen terug de weg op kunt.

 

Waar bent u naar op zoek?